Minns du när du tog studenten?

02 januari 2020 william_eriksson

Eller du kanske inte har tagit den själv än? I vilket fall som helst är det en minnesrik och viktig upplevelse i många unga människors liv. Det upplevs ofta som ett slut på barndomen och början på vuxenlivet. Så det är verkligen något som bör firas. Om du har fått ansvaret att ordna med någons studentfirande kan det vara läge att börja planera redan idag. Hur ska inbjudningskorten se ut till exempel? Och hur och var ska de tryckas upp? I det här läget varför inte vända dig direkt till ett lokalt tryckeri som kan hjälpa dig med hela processen?

 

Kunskap och expertis

Om du ska trycka bilder och fotografier bör du verkligen rådfråga tryckeriet innan. Val av tryckteknik och papper gör stor skillnad för inbjudningskorten. Som tur är besitter personalen ofta mycket bred kunskap om ämnet. Du behöver egentligen bara ge de bilderna så sköter de resten. Och varför inte passa på att beställa ett studentplakat när du ändå är i farten? Tänk på att det är stora fotografier som ska monteras på skiva. Det är inte det lättaste att göra på egen hand. Tryckeriet erbjuder såklart montering och leverans som en del av priset, så varför inte passa på?

Ett varierat utbud

Självklart har många tryckerier i Växjö andra sorters trycksaker än bara de som används vid stora evenemang. Vad sägs om att trycka upp dina foton på kaffekoppar eller varför inte en t-shirt? På hemsidan http://karlssonsgrafiska.se/ finns det gott om information om olika tryckprodukter. Det kan vara väldigt inspirerande då det finns saker du inte skulle komma att tänka på själv. Förutom tryckprodukter finns det även ett stort sortiment med papper och dukar om du hellre vill göra en traditionell tavla av fotografierna. Varför inte gå in på hemsidan själv och välja och vraka bland utbudet!

Fler nyheter