Tryck dina egna kort

25 november 2019 admin

Ska du anordna ett event och har tänkt designa egna inbjudningskort? Om du ska ha en födelsedagsfest, bröllop, dop eller liknande kan det kännas kul att skicka ut seriösa inbjudningskort. Det kommer bli gästens första intryck av ditt event och då kan det vara kul att satsa lite extra. Du kan enkelt designa dina egna inbjudningskort i din dator och sedan beställa korten från ett tryckeri. Det kommer bli betydligt mycket snyggare än om du skriver ut dessa på skrivaren hemma. På ett tryckeri är både färger och papper av bra kvalitet och kommer att se väldigt proffsigt ut.

 

 

Prisvärt att beställa en större mängd

Många gånger är det mer prisvärt att beställa din trycksak i en större upplaga. Så om du tänkt beställa en broschyr eller affisch du tror du kan ha användning av flera gånger så kan det vara mer ekonomiskt att redan från början beställa dessa i en större upplaga. Då vet du dessutom att du har din färdiga trycksak hemma när du behöver den. Det kan även vara värt om du beställer visitkort då det är något som kan gå åt. Då behöver du inte oroa dig för att de ska ta slut utan kan dela ut dem till alla du vill ska ha ett.

 

Skapa ett seriöst intryck

En fördel med att beställa just visitkort är att det kommer ge ett seriöst intryck. Om du har ett nystartat företag kan det verkligen vara viktigt att verka förtroendeingivande. Ibland kan små saker som egna visitkort eller flyers bidra till att skapa ett seriöst intryck. Och om du nyligen startat ett företag är det där första intrycket väldigt viktigt. Du kan beställa dina trycksaker från ett tryckeri i Kalmar. Detta oavsett om du är företagskund eller handlar som privatperson. Så oavsett om du vill beställa visitkort eller inbjudningskort till festen har du möjlighet att göra det.

Fler nyheter

07 januari 2024

Vad är handel