Minska effektivt tjuvens chanser

17 augusti 2020 Lily_Hansen

Man brukar säga att tillfället gör tjuven. Om någon vill bryta sig in hos dig är det i och för sig svårt att hindra, speciellt om du inte själv är på plats. Men om man försvårar ordentligt för tjuven, kan det hända att det inte blir något inbrott alls. Det är enklare att gå in och stjäla i de hus som saknar både vettiga lås och larm.

Sitter det dekaler på dörrar och altanfönster att det är bevakat och finns det larm med åtgärd, är det kanske inte så intressant att ta risken att bryta sig in. Ett komplett säkerhetssystem i örebro kan stoppa både inbrott och skadegörelse.

 

Larm och övervakningskameror

Finns det sensorer och övervakningskameror kan du se direkt i din mobil vad det är som händer i ditt hus. Med elektronisk hjälp har du full koll, även om du inte är på plats i villan eller fritidshuset. Larm som tjuter är mycket obehagligt för tjuven, som kanske ger sig av därifrån fortare än kvickt, även av rädsla för att bli ertappad och åtalad.

Det finns även möjligheter till att ha elektroniska lås, och med alla funktioner inkopplade har du ett avancerat säkerhetssystem i ditt hus i Örebro.

 

 

Företag får färre inbrott

Om du installerar säkerhetssystem på ditt företag kan det också leda till färre inbrottsförsök. Även om tjuven inte hittar så mycket av värde inom några minuter slipper du ändå undan onödig skadegörelse. När det är besvärligt för tjuven att ta sig in eller det är förenat med obehag och risker, är det stor chans att inbrottsförsöket kommer av sig och även att du inte får oönskade visiter i framtiden.

Och via kamerafunktionen kan du också se vem det är som närmar sig ditt hus. Det kan vara en bekant eller ett djur, och då vet du det och kan slappna av.

Fler nyheter

07 januari 2024

Vad är handel