Maskiner till återvinningsindustrin för alla branscher

15 oktober 2022 Jenny Olsson

editorial

I dagens samhälle är hållbarhet ett väldigt hett ord och något som allt fler börjar sträva efter. Det gäller även företagare inom i stort sett alla branscher och återvinningsindustrin är inget undantag. JNC Teknik hjälper till i detta arbete då de levererar maskiner till återvinningsindustrin som håller högsta möjliga standard. JNC Teknik har mängder av nöjda kunder i hela Skandinavien där man har agentur i hela området.

Maskiner och produkter för flera branscher.

JNC Teknik levererar maskiner och produkter för ett flertal branscher inom återvinningsindustrin som t.ex skrotning av fordon, bulkhantering, skrothandlare, återvinning och sopsortering. I sortimentet finns en imponerande bredd av maskiner och produkter som container lutningssystem, sopsortering, shear baler, dimmkanoner, stålkvastar och mycket mer. JNC Teknik säljer enbart produkter och maskiner från ledande varumärken i Europa där målet är att hjälpa många av branscherna inom återvinning. 

Återvinningsindustrierna

Varumärkena som man samarbetar med är många och imponerande och det är bara maskiner och produkter av absoluta toppklass som JNC Teknik levererar till sina kunder. Några av dessa varumärken är A-Ward, Kyoto, Butti, Vortex, Remav, wagner och många fler. Genom att inleda ett samarbete med JNC Teknik så är man garanterad produkter och support av allra högsta kvalitet. Ett första steg är att besöka företagets hemsida där mer information finns och tveka inte på att kontakta företaget med frågor och funderingar. Företaget står gärna till tjänst och återkopplar inom kort med prisförslag om så önskas.

Idag är det mycket viktigt för företag inom återvinningsindustrin att följa alla lagar och regler som nu är hårdare än tidigare. Därför kan det vara smart att gå igenom de maskiner man förfogar över och se om det behövs investeras i nya maskiner. En ny maskin kommer ge ett mycket mer tidseffektivt arbete samtidigt som de uppfyller alla tuffa krav och bestämmelser som gäller i branschen idag. 

Fler nyheter