Lämna kontoret och åk på konferens i Värmdö

16 juni 2021 jonas_olsson

Jaha, ännu en dag på jobbet. På kontoret i Värmdö är det som om att tiden står stilla. Det är samma vita tapeter du ser varje dag. Det är samma kontorsstol, samma skrivbord och samma eviga pappersarbete och skärmtid som aldrig tar slut. 

Det är samma kollegor som du inte verkar ha någonting gemensamt med. Du orkar inte gå på en enda fikarast till och behöva höra hur din sura kontorsgranne jämrar sig över att en annan kollega återigen har missat att köpa nya kaffefilter. 

Vad ni alla på kontoret verkar behöva är ett miljöombyte. Ni behöver inspireras, se andra sidor av varandra och kanske till och med träffa andra människor som kan dela med sig av sina erfarenheter. Ingenting av det kan ni få här i det stela kontoret i Värmdö. Men ni kan få det om ni åker på konferens. Det kan göra otroligt stor skillnad för hela arbetslaget. 

 

 

Ny energi och motivation

Att komma iväg på konferens är betydelsefullt av flera anledningar. Den variation ni får i personalgruppen av att lämna era gamla slitna lokaler ska inte underskattas. När ni byter miljö lär ni känna varandra på nya sätt. 

Ni får se andra sidor av varandra i andra situationer än vad som kommer fram i ett kontorslandskap. Kanske, kanske, finns det till och med möjlighet för en romans med den där söta kollegan som du upplever att du har en lite flirtig jargong med.  

För det som händer på er på konferens stannar på er konferens. Det ni dock kommer ta med er därifrån och ingjuta i er arbetsvardag är en påfylld källa av energi. Ni kommer att höja motivationen för att fortsätta arbeta med det ni gör. Om er chef inte bokar en konferens i Värmdö innan det är för sent kan det innebära dödsstöten för arbetslaget. Kanske kan ni åka hit? https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/.

Fler nyheter