Konferens i Malmö är trevligt för alla

17 juni 2021 jonas_olsson

Planeringen är i full gång på arbetet. För att alla ska få arbetsuppgifterna så klara för sig som möjligt ska en konferens hållas. En konferens passar alltid bra, och det är dessutom väldigt populärt bland de anställda. De får en helt annan chans att lära känna varandra på ett nytt plan. 

Kanske hittar du din nya bästa vän bland någon av dina kollegor, som du inte visste fanns där innan. Tidigare hade ni bara ett professionellt förhållande. Men med en chans att träffas utanför arbetet, på ett annat plan, då sa det bara klick. Vänner kan man aldrig ha för många av, dessutom kan det göra arbetsplatsen lite trevligare. 

 

Förena nytta med nöje 

Varför bara hålla det till arbete, när man även kan ha lite roligt samtidigt? Malmö är en stad där det finns gott om saker att göra. Man kan gå och kolla på stadsteatern, eller gå in på deras fantastiska, stora Emporia. Eller varför inte ta en promenad längs havet? 

Så för att göra konferensen lite roligare, planera in något extra kul med dina kollegor. Det kommer säkert uppskattas av alla. Konferens i Malmö har ni på dagen, men när den är slut, då börjar det roliga. 

 

Perfekta stället

Ett stort fikabord med några frallor med ost, skinka och gurka på. En stor skål med olika frukter att välja mellan. Samt såklart kaffe, te och saft för de som vill dricka kallt. Det är vad som står och frestar under konferensen. Det är viktigt att alla är nöjda och har energi för hela dagen. 

Även att välja rätt lokal var viktigt. Den ska vara tillräckligt stor för alla, så man inte behöver sitta som sillar i en burk. Lokalen ska även ligga bra till, som till exempel denna gör: https://www.xn--konferensmalm-umb.nu/. Även de som inte har bil måste kunna ta sig dit.

Fler nyheter

07 januari 2024

Vad är handel