Kan ett designgolv vara något för kontoret?

22 augusti 2021 jonas_olsson

Att hitta och välja rätt slags golv när man håller på och renoverar kan vara ganska så svårt. Inte minst för att det finns så himla mycket olika att välja på. Ni ska börja renovera och lägga nya golv på kontoret snart och då behöver ni besluta er för ett golv som ni vill ha. 

Kanske vore ett designgolv något att ha inne på kontoret? Det kan liva upp och personifiera rummen och göra dem lite mer detaljrika. Om ni letar på nätet kan ni hitta flera olika ställen som erbjuder just designgolv. Som hos amtico.com/se till exempel.

När man beställer designgolv så kan man först, innan man har bestämt sig helt för vilken man vill ha, beställa hem prover av de olika varianter som finns. Dessa kommer oftast i normal storlek så att ni ska kunna se helheten. Designgolv går ofta att lägga i olika mönster, så detta är också någonting som ni behöver ha i åtanke när ni väljer typ av golv. 

 

 

Slitstarka designgolv

Designgolv är ofta väldigt slitstarka och framförallt ytstarka. Detta gör ett designgolv ypperligt att ha inne i rum där man ofta är och travar fram och tillbaka med skor. När det gäller designgolv på kontor är det också en väldigt bra match på grund av golvets starka ytskikt. Kontorsstolar med hjul tenderar att ofta slita väldigt mycket på golven eftersom de rullar fram och tillbaka. Men med designgolv får man ett starkt golv som tål väldigt mycket. 

När ni väljer golv till kontoret kan det även vara bra att kolla över färgskalan. Vilka färger kommer ni att använda er av i resten av rummets inredning? Kommer dessa passa väl in tillsammans med golvet? Mycket ska funderas över och bestämmas när det gäller val av golv, tapeter och övrig inredning. Men det är väldigt kul också.

Fler nyheter

02 november 2023

Vad är en strategi