En ny lagervagn gör det lättare

30 september 2021 patrick_pettersson
image

Ibland tänker man att “det är klart att det går lika bra med den gamla, det är bara det att hjulen skevar lite så den fastnar ibland”. Det är då den berömda snålheten bedrar visheten. Man lurar sig själv och vet egentligen bättre.

Det är alltid roligare att arbeta när man har ordentliga redskap. Dels för att det märks att det man gör är viktigt men också för att man slipper irritera sig på de små detaljerna som inte fungerar. Särskilt om man jobbar med så känsliga material som glas där ett tvärstopp kan få glasskivan att spricka.

Så, det är inte bara för trivseln skull som man behöver se över sina redskap. Om man köper en ny lagervagn när det behövs kanske man slipper förarga sig efteråt när någonting gått sönder. De företag, exempelvis https://www.glasmek.se/nya-produkter/vagnar, som säljer lastvagnar har dessutom mycket nytt att erbjuda.

 

 

Mycket att välja på när man skall köpa ny lastvagn

Det kommer hela tiden nya förbättrade produkter för de som arbetar med glas och glasindustri. Glasslipmaskiner och glasstativ men framförallt en specifik ny lagervagn för glas som gör arbetet enklare och säkrare. Alla vagnar går att använda för andra saker som spånskivor och gipsplattor som behöver stå upprätt och skyddat. 

Bra arbetsredskap sparar tid och gör alla på bättre humör. Det finns listvagnar, endcapvagnar och långgodsvagnar som alla har stabila lättrullande hjul med stoppfunktion. Man vill ju inte att grejerna skall rulla iväg från en om man ställer dem en stund.

Företag som arbetar med lastvagnar vet vilken skillnad det gör att ha en bra lastvagn. Skulle man bara behöva den en kortare tid kan man hyra eller köpa en begagnad. Vagnarna tål ju en hel del slitage men om något skulle gå sönder så finns det reservdelar på lager.

Fler nyheter