Drömmer du om om att köpa en padelbana? Våga smasha och satsa på att driva eget!

05 oktober 2021 Mikael Barani

editorial

Det är många av oss som har fått tillfälle att reflektera över livet under den senaste tiden. Kanske är det så att vi har insett att möjligheterna här i livet är långt mycket större än vad vi hade kunnat föreställa oss.
För visst har vi blivit omskakade och omruskade – vilket också kan föra med sig positiva saker.

En tid för nya drömmar

En intressant sak är att det aldrig har varit så populärt att spela padel som idag är idag. Från att detta var en rätt obskyr sport för oss svenskar har det nästan blivit en folkrörelse. Den förhållandevis låga tröskeln in i sporten och att man egentligen behöver bra kläder, skor och sedan ett racket gör att det är enkelt att lära sig – men svårt att bemästra.

Inte undra på därför att padelbanor poppar upp lite här och var i landet. Kanske går du själv och funderar på om det vore något för dig: att köpa padelbana och driva den? 

För det är just det inledningen till denna text handlar om: att vi alla har fått möjlighet att vidga våra vyer och våga tänka nytt.

För det är ju så att alla livets kriser också har fört med sig oanade möjligheter. Blicka tillbaka på ditt liv och reflektera lite över detta så kommer du troligtvis att inse att det är sant. Frågan är alltså nu om detta med att dra igång något eget kanske är för dig. Du lever trots allt bara detta liv en gång och vem är du att inte våga ta tag i dina drömmar?

Det är förstås ett val som kräver att man tar sig en ordentlig funderar – men samtidigt kommer det alltid att finnas rädslor som håller oss tillbaka.

Gör en ordentlig kalkyl och fundera på om det inte är dags att faktiskt våga testa vingarna.

Fler nyheter