Det går att hyra mark i Stockholm

08 juni 2022 Lily_Hansen

editorial

Det här kanske är nyckeln som gör att du startar verksamheten du har drömt om. Även om du inte äger mark, går det att hyra mark i Stockholm eller på annan lämplig och strategisk plats. Det gör det hela mycket mer tillgängligt och möjligt för dig att sjösätta din idé. 

Om det du behöver exempelvis är ett inhägnat område med vatten och avlopp, behöver du inte leta längre. Det finns mark att hyra ut bara en halvtimma från Stockholm. Det kan också gå att få hjälp med bemanning och projektledning eller städning, lastning och lossning. Vad du än tänker starta för spännande verksamhet, hyr din mark nu och kör igång!

 

hyra mark i Stockholm

Skapa en visningspark

Du kanske vill skapa en visningspark för dina produkter. Säg att du tillverkar små stugor av furu någonstans långt upp i norra Sverige. Dit kan det vara svårt att få kunderna att komma, hur lockande pris du än har och hur fina små stugor du än bygger. Som man brukar säga är läget allt. Du tror kanske att dina stugor skulle passa perfekt för stockholmare med plats för ett Attefallshus, eller Bolundare som det numera kallas. Men hur ska stockholmarna ta sig till Norrland? Bättre hyra mark i Stockholm och flytta ett par stugor till en plats dit kunderna gärna gör en förmiddagsutflykt.

Bilskrot

Det finns förstås oändligt många saker den här typen av mark kan användas till. Men tänk dig att ha din egen bilskrot. Du kanske redan har det. Fast hemma, på tomten, och frun är inte glad över upplägget. Då kan det vara vad som räddar äktenskapet. Att hyra mark i Stockholm och flytta alla gamla bilar och bildelar dit. Här kan du också i lugn och ro få pyssla och mecka och sälja vidare. Alla nöjda, alla glada är någonting att sträva efter här i livet!

Fler nyheter