Butiksskyltar i Malmö visar vägen

14 april 2022 jonas_olsson

editorial

Det finns en mängd med olika slags butiker runt om i landet och för att kunderna ska hitta rätt är det viktigt med en tydlig skyltning. Det gäller såväl på utsidan som på insidan och det finns många olika varianter av butiksskyltar i Malmö att välja bland. Ibland passar det bra med en lysande LED-skylt, en annan gång är det mer lämpligt med en enkel metallskylt.

Som kund vill du snabbt hitta rätt butik och när du väl kommer in så måste det vara enkelt att hitta det du söker. Att irra omkring i en butik som en vilsen höna gör ingen glad. Om du har tänkt att köpa ett kaffepaket, en datormus, ett par kalsonger eller något annat vill du veta var i butiken varan finns.

 

En tydlig skyltning är viktigt i ett skyltfönster

Det första som kunden ser när hen närmar sig en butik är skyltfönstret. Där är det viktig att öppettiderna syns tydligt och även vilka varor och erbjudanden som är aktuella. En skylt på dörren eller i själva skyltfönstret kan vara bra att ha. Du kan även få en dekor med hjälp av folie som väcker uppmärksamhet. Med lite fantasi kan du locka in kunderna i just din butik med uppseendeväckande skyltar.

En driftsäker och energisnål LED-skylt med butiksnamnet är ett bra val. I de flesta skyltar i dag används LED som även kallas för lysdioder. Om du har en snygg och unik LED-skylt på er fasad eller utanför dörren till butiken så lockas besökare och kunder att kliva in. 

 

Butiksskyltar Malmö

 

Metall eller trä kan användas för skyltning inomhus

När det gäller hänvisningsskyltar används oftast metallskyltar med enkel eller dubbelsidig folietext. Om du vill ha en lite varmare och gammaldags känsla kan du med fördel använda skyltar i trä. Båda varianter finns att beställa i olika storlekar och utföranden.

Fler nyheter